skip to Main Content
Wij staan vandaag voor u klaar!
Over ons
Nieuwe website/ online visverkoop

In 2021 zijn we de samenwerking met Creative Work aangegaan om een nieuwe website te gaan maken, om zo meer online verkoop te verrichten. Hierdoor kunnen we paling en vis afleveren bij u aan de voordeur.

2021
2016
Verhuizing!

In 2016 is de viswinkel verhuisd naar Reitdiepskade 16 en werd de zaak op 12 april geopend door de Garnalenkoningin van 2015: Manon Postma. De zaak is nu gevestigd aan de binnenhaven van Zoutkamp met meer zitgelegenheid, men kan zowel beneden als boven of bij mooi weer buiten op het terras genieten van de vis en nu ook van een lekkere softijs of milkshake!
Wij serveren “Fish & Chips”, simpel, maar wel kwaliteit en lekker!

Uitbreiding winkel

In 2008 hebben wij de winkel uitgebreid met een grotere vitrine, daarin konden wij nu ook verse vis verkopen naast de gerookte vis. Ook kwam er een bakoven om vis te bakken met zitgelegenheid en een sanitaire ruimte.

2008
1998
Opening winkel

Op 27 mei 1998 zijn wij, Gille en Alma Postma, begonnen met onze winkel “Palingrokerij Postma”aan de Reitdiepskade 21A.
De winkel/rokerij was in het begin alleen op vrijdagmiddag en zaterdag geopend omdat op de andere dagen van de week er gevist werd op paling.
De verkoop bestond hoofdzakelijk uit gerookte paling (zelf gevangen),  gerookte rode poon en gerookte makreel. Later begonnen we ook met de verkoop van haring.

Back To Top